Skip to main content

Alle dagen geopend behalve dinsdag en 3e weekend. (muv.bepaalde feestdagen)  

Algemene voorwaarden

Hygiene en ethiek

1. Hygiene en ethiek staan erg hoog aangeschreven, wij verwachten dat u hier eveneens zorg voor draagt en gewassen en/of fris dient te zijn voor de massage.
2. U dient zich te melden bij binnenkomst al dan niet even plaats te nemen op de daarvoor bestemde stoelen.
3. U behoeft geen eigen badlaken mee te nemen, hiervoor worden de badlakens, eigendom van massagepraktijk Nathalie Olsthoorn gebruikt en na de behandeling gereinigd.
4. Betalingen en tarieven
Betaling Contant of Pinnen Indien er een betaling per factuur is overeengekomen dient deze binnen 14 dagen na factuurdatum te zijn voldaan. De Tarieven zoals genoemd op de website, zijn voor particulieren en incl. 21% BTW.
Studenten krijgen € 5,= korting vanaf 25 minuten massages, na aantonen van een geldig Studentenpas. Deze korting is niet van toepassing op andere acties.
 Gezondheid
5. Voorafgaand van de behandeling worden u een aantal vragen gesteld met betrekking tot uw gezondheid,
contra indicaties, dan wel of u in behandeling bent van eventueel een arts, huisarts, fysiotherapie en medicijngebruik.
Dit om rekening te houden met de te uitvoeren en of aangepaste uitvoer van behandeling.
6. Massagepraktijk Nathalie Olsthoorn is niet verantwoordelijk voor schade of letsel bij het verzwijgen van
medische informatie zoals geestelijke en of lichamelijke aandoeningen, blessure en of medicijngebruik.
7. Bij een constatering of twijfel van een voor ons onbekende lichamelijkeaandoening verwijzen wij u naar uw huisarts. Wij doen geen diagnosestelling.
8. Tijdens de behandeling, word u uitgenodigd  aan te geven of de massagedruk en of uitvoer van de behandeling harder en of zachter dient te worden uitgevoerd. Dit zal de masseur u ook aangeven om u zo goed mogelijke behandeling te geven naar uw wens.
9. Mobiele telefoons behoren uitgezet te zijn in de wachtkamer en tijdens de behandeling.
10. Uw persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt mits u daar schriftelijk toestemming voor geeft.

Annuleren massage
11. Bij annulering van een massage en of behandeling dient u dit kosteloos 24 uur van tevoren kenbaar te maken per telefoon, dit om rekening te houden met de planning en inzet van personeel. Meld u dit niet of vlak voor de behandeling, dan zijn wij genoodzaakt u de volledige nota te versturen dan wel te betalen.
12. Massagepraktijk Nathalie Olsthoorn, is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van uw bezittingen.
13. Wij respecteren eenieder, en verwachten dat dit wederzijds is naar het personeel van massage praktijk Nathalie Olsthoorn. Bij onjuistheden zoals, ongewenste intimiteiten, voor tijdens of na de behandeling zullen wij u weigeren en of de behandeling per direct staken. U wordt geacht de gehele behandeling te betalen, en zal er melding worden gemaakt bij de politie.

Extra informatie
Extra stukje informatie:

Bij een behandeling van een minderjarige moet één ouder aanwezig zijn.
Bij contra-indicaties verstaan wij algehele dan wel plaatselijke contra-indicaties, (bij constatering) zal hierbij gekeken worden of er een gecombineerde behandeling mogelijk is, of een andere behandeling met dezelfde tijdsduur. Voorbeeld om teleurstellingen te voorkomen, mensen met een hoge bloeddruk (zonder medicijn gebruik hiervoor), spataderen en of zwanger zijn, geen Hotstone massage. Wij doen er alles aan, om u zo aangenaam mogelijk en met een weldaad, de gekozen behandeling te laten ervaren.

Welkom, Nathalie Olsthoorn